Dakwerkers

DakwerkersBent u op zoek naar een dakwerker voor de reparatie van uw dak? Via ons website kunt u er voor zorgen dat u het maximale bespaard. De prijzen van dakwerkers verschillen per bedrijf en kunnen soms tot wel 20 euro per vierkante meter uit elkaar liggen. Bij ons kunt u specificeren waar u een dakwerker voor nodig heeft. Wij sturen uw aanvraag daarna door naar tot 6 dakwerkers in uw regio die u een gratis offerte zullen aanbieden. U kunt zelf vrijblijvend een keus maken. Door offertes te vergelijken kan tot wel 40% worden bespaard.

*Tip:

Direct weten de exacte prijs is? Ontvang tot 6 offertes van diverse lokale specialisten en bespaar tot 30%, geheel vrijblijvend.

Nieuwe dakbekleding

Vooral wanneer u nieuwe dakbekleding wilt plaatsen is het belangrijk om te weten waar u de beste prijzen krijgt aangeboden. Er zijn vele soorten dakbekleding die de dakwerkers voor u kunnen plaatsen tegen verschillende tarieven.

  • Betonnen dakpannen 45 – 75 euro per m2
  • Keramische dakpannen 65- 95 euro per m2
  • Roofing (bitumen) 40 – 55 per m2
  • Kunststof (PVC) 50 – 65 per m2
  • EPDM (rubber) 70 – 85 per m2

Wanneer het om een groot oppervlak gaat dat aan vervangen toe is kunt u veel besparen door voor de juiste dakwerker te kiezen voor de dakbedekking waar u naar op zoek bent. Hieronder een duidelijker overzicht:

 

Soort Prijs per m2 incl arbeid en btw
Plat dak
EPDM €35 – €85
Bitumen €30 – €50
Groendak €40 – €85
Hellend dak
Betonpannen €28 – €45
Bitumenleien €37 – €47
Kunstleien €33 – €72
Kleidakpannen €37 – €72
Natuurleien €53- €210
Overzetdak €50 – €67
Zink €65 – €107
Riet €87 – €102

Dakreparatie

Wanneer u een lekkage heeft is het verstandig om dit te laten nakijken door een ervaren dakwerken. Het kan zijn dat uw huidige dakbedekking beschadigd is waardoor het vocht dat normaal wordt afgevoerd uw huis binnenkomt. In sommige gevallen in een reparatie alleen plaatselijk nodig. Er kan echter geconstateerd worden dat uw gehele dakbedekking aan vervanging toe is. Een lekkage kan bijvoorbeeld een indicatie zijn van versleten dakpannen.

Dakgoot reparatie

Door een opstopping of weersomstandigheden kan een dakgoot mogelijk niet meer goed functioneren. Deze moet dan vervangen of gerepareerd worden. Een dakwerker kan u helpen om uw dakgoot weer geheel functioneel te krijgen en lekkage tegengaan.

Vergelijk lokale dakwerkers

Wij raden u aan om lokale dakwerkers te vergelijken. Zo kunt u tot wel 30% op de kosten besparen. U kunt daarnaast ook diverse adviezen vergelijken. Zo bent u goed geïnformeerd en komt u niet voor verassingen te staan. Vergelijk direct tot 6 offertes door uw postcode hieronder in te vullen en vervolgens het formulier.

Wat zijn de exacte kosten precies?

Vraag gratis meerdere offertes op bij dakwerkers in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.